001 -Family

Gedeputeerde bezoekt basisschool in De Hoef


Geplaatst op: 11 september 2007
Gedeputeerde Anneke Raven van de provincie Utrecht brengt woensdag 12 september 2007 van 11.30 tot 12.30 uur een bezoek aan basisschool St. Antonius van Padua in De Hoef. Zij doet dat in het kader van een subsidie die wordt toegekend door de provincie Utrecht om kleine kernen leefbaar te houden.

Het gaat om een bedrag van 75 duizend euro, dat afkomstig is uit het budget Sociale Agen-da/Leefbaarheid Kleine Kernen. Het geld wordt gebruikt om een extra lokaal aan de school te bouwen. Het gaat niet om een regulier leslokaal, maar om een lokaal dat overdag wordt gebruikt voor buitenschoolse opvang en eventueel andere schoolactiviteiten. Buiten de schooltijden kan het gebruikt worden door de Hoefse gemeenschap voor bijvoorbeeld verenigingsactiviteiten of bijeenkomsten. Door deze multifunctionele voorziening te subsidiëren wil de provincie een impuls geven aan de leefbaarheid van kleine kernen.

Het extra lokaal heeft een verbinding met de Antoniusschool. Deze verbinding kan buiten schooltijden worden afgesloten. Er komt een aparte buitendeur en toiletunit en ook de technische installaties worden gescheiden gehouden van de school. De bouw zal waarschijnlijk in oktober beginnen en in totaal zo’n vier maanden in beslag nemen.

De gedeputeerde zal tijdens haar bezoek onder andere een rondtocht maken door de school en een toelichting krijgen op de bouwplannen. Ook zal zij spreken met een vertegenwoordiging van het gemeentebestuur, schoolleiding, kinderen van de Antoniusschool en het wijkcomité.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gedeputeerde bezoekt basisschool in De Hoef

Gedeputeerde Anneke Raven van de provincie Utrecht brengt woensdag 12 september 2007 van 11.30 tot 12.30 uur een bezoek aan basisschool St. Antonius van Padua in De Hoef. Zij doet dat in het kader van een subsidie die wordt toegekend door de provincie Utrecht om kleine kernen leefbaar te houden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: