001 -Family

Inschrijving geopend voor 8e Unitas Bedrijvenvolleybal toernooi


Geplaatst op: 11 september 2007
Op 2 november organiseert Volleybalvereniging UNITAS uit Mijdrecht weer haar jaarlijkse bedrijvenvolleybaltoernooi. Na een gedwongen pauze i.v.m. met het afbranden van Sporthal Twistvlied enkele jaren terug is vorig jaar een doorstart gemaakt met deze traditie. Twaalf enthousiaste teams brachten hun beste teams in stelling en na een vermoeiende en vermakelijke avond was het uiteindelijk het team van Hans Winter Brillen (Eye Catchers) dat de hoofdprijs in de wacht wist te slepen.

Op vrijdag 2 november zal de 8e editie van start gaan. Wij hopen dit jaar dan ook weer veel teams in te mogen schrijven. Bij voldoende deelname zal er een recreanten- en een gevorderdenpoule gevormd worden. Uiteraard is het mogelijk per bedrijf meerdere teams in te schrijven. Wij hopen op veel deelname van de Rondeveense bedrijven en middenstand. Het toernooi is een mooie manier eens op een ongedwongen manier op een andere manier kennis met elkaar te maken. En is niet elk bedrijf niet op zoek naar het juiste ‘elan’. Schrijf u in!!!

Voorwaarden voor deelname zijn:
Recreatiepoule:

- Deelnemers die als ‘ongeoefend’ mogen worden betiteld;
- Minimaal 2 dames per team

Gevordenpoule:
- Geoefende volleybalspeelsters en – spelers
- Geen verplicht aantal dames, is wel gewenst

Inschrijven kan schriftelijk bij Ilse Samson, Molenwiek 79, 3642 BP Mijdrecht. Het kan ook per e-mail (jasamson@hetnet.nl) of via de website: www.unitas-mijdrecht.nl.

Mogen wij u dit jaar (weer) bij ons 8ste Bedrijvenvolleybaltoernooi begroeten?

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving geopend voor 8e Unitas Bedrijvenvolleybal toernooi

Op 2 november organiseert Volleybalvereniging UNITAS uit Mijdrecht weer haar jaarlijkse bedrijvenvolleybaltoernooi. Na een gedwongen pauze i.v.m. met het afbranden van Sporthal Twistvlied enkele jaren terug is vorig jaar een doorstart gemaakt met deze traditie. Twaalf enthousiaste teams brachten hun beste teams in stelling en na een vermoeiende en vermakelijke … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: