001 -Family

Politie start berichtenservice


Geplaatst op: 10 september 2007
De Ronde Venen – De politie start een proef waarbij inwoners van De Ronde Venen automatisch via de mail politieberichten krijgen toegestuurd.

Regelmatig publiceert de politie op internet berichten over incidenten, trends in criminaliteit (bijvoorbeeld een serie auto- of woninginbraken) en recherche onderzoeken. Hiermee willen wij inwoners informeren over wat speelt op het gebied van criminaliteit zodat zij alert kunnen zijn op verdachte situaties en/of preventie-maatregelen kunnen nemen. Ook roepen wij regelmatig via opsporingsberichten de hulp in van getuigen. Informatie van burgers kan immers van groot belang zijn in een rechercheonderzoek en leiden tot de aanhouding van verdachte(n).

Proef
De politie De Ronde Venen start met een proef waarbij één keer per week automatisch alle politieberichten van die gemeenten per email verzonden worden. Het voordeel is dat mensen niet zelf op zoek hoeven te gaan naar informatie, hierdoor beter op de hoogte blijven van criminaliteit in de woonomgeving en direct een respons kunnen geven op bijvoorbeeld getuigenoproepen. De proef met de PolitieBerichtenService duurt zes maanden.

Aanmelden kan via de internetsite www.politie.nl\utrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie start berichtenservice

De Ronde Venen – De politie start een proef waarbij inwoners van De Ronde Venen automatisch via de mail politieberichten krijgen toegestuurd. Regelmatig publiceert de politie op internet berichten over incidenten, trends in criminaliteit (bijvoorbeeld een serie auto- of woninginbraken) en recherche onderzoeken. Hiermee willen wij inwoners informeren over wat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: