001 - Bader

Vinken Veensteker 2 wint 1ste competitiewedstrijd


Geplaatst op: 10 september 2007
Zaterdag 8 september j.l. startte de competitie voor het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken tegen de altijd lastige tegenstander uit IJmuiden, DKV. Via een 7-3 ruststand kon De Vinken naar een eindzege werken van 13-7.

Sterke eerste helft
Een goed begin is het halve werk en het tweede team van De Vinken startte ook goed door de 2 openingsscores aan Vinkens kant te houden. DKV (ij) sputterde nog even tegen door het eerste tegendoelpunt te maken, maar daarna nam Vinken 2 het weer over door naar 4-1 uit te lopen. Vanaf het begin een voorsprong bracht rust in het spel. De doelpunten bleven vallen en via 5-2 werd een 7-3 ruststand bereikt.

Stabiele spel eerste helft wordt voortgezet
Door ook na rust de openingstreffer te hebben, 8-4, zette de Veensteker-equipe het spel wat in de eerste helft was laten zien door. DKV (ij) deed nog een poging door extreem te gaan achterverdedigen. Heel even leek dit te gaan werken en viel het spel van De Vinken stil. Maar na de omschakeling te hebben geconstateerd wist Vinken 2 ook een oplossing te vinden via 9-5 naar 11-5. De tegenstander uit IJmuiden kwam nog even terug, maar via 12-7 wist Vinken 2 door ook de eindscore op zich te nemen de overwinning veilig te stellen, 13-7.
Scores van de Vinken kwamen op naam van: Kelvin Hoogeboom 4, Ralf Zaal 3, Helene Kroon 2, Rogier, Joyce, Melanie en Marcel allemaal 1.

De eerste 2 punten zijn binnen voor Vinken 2. Na vorig jaar te zijn gepromoveerd is het doel op het veld om in de reserve 2e klasse te blijven spelen, dus dit is een goede start.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinken Veensteker 2 wint 1ste competitiewedstrijd

Zaterdag 8 september j.l. startte de competitie voor het door De Veensteker gesponsorde 2e team van De Vinken tegen de altijd lastige tegenstander uit IJmuiden, DKV. Via een 7-3 ruststand kon De Vinken naar een eindzege werken van 13-7. Sterke eerste helft Een goed begin is het halve werk en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: