001 -Family

Unieke sportieve samenwerking De Amstel en PiMia resulteert in een gezellige dag voor de zwemploeg


Geplaatst op: 10 september 2007
Zoals elk jaar rond deze tijd vond afgelopen zondag bij zwem- en poloverenging De Amstel weer de seizoensopening plaats voor de wedstrijdzwemploeg. Op de schouders van de wedstrijdzwemcommissie rust jaarlijks weer de zware last om met een nieuw en origineel idee op de proppen te komen. Heb je al ‘ns beachvolley gedaan en ben je al eens met de hele ploeg naar snow-world geweest, heb je al Poldersport gedaan, je moet toch weer met iets leuks voor de dag komen. Deze keer hebben we het eens wat dichter bij huis gezocht en PiMia-diving uit Vinkeveen uitgenodigd om de hele zwemploeg een duikles aan te bieden in het Veenbad.

Waar kun je wedstrijdzwemmers meer plezier mee doen dan met water in welke vorm dan ook?

Door een enthousiast team instructeurs onder leiding van Pim en Mia Pols werd een korte theoretische inleiding gegeven en werden de zwemmers in hun pakken gehesen en met flessen behangen om vervolgens te water gelaten te worden. Na een onderwater instructie van z’n drie kwartier kwamen de zwemmers dolenthousiast weer boven; van klein (zo’n jaar of acht) tot groot (richting 50) hadden ze genoten van eens op een andere manier in water te vertoeven. Enkelen konden niet wachten tot de vakantie aanbreekt en ze in warmere gebieden de flessen omhangen om de natuur daar eens van een andere kant te gaan bekijken. Terwijl één team aan het duiken was, was er in het Veenbad nog voldoende ruimte voor waterpolo, waterspelletjes en aqua robics voor de andere teams.

De gezellige middag werd afgesloten in de foyer van her Veenbad met nog een hapje en drankje, waarna de hele ploeg moe maar voldaan huiswaarts keerde.

Hierbij onze dank aan de vele vrijwilligers en niet te vergeten het team van PiMia-diving uit Vinkeveen.

Voor meer informatie over zwemmen en waterpolo en voor alle foto’s en filmpjes, zowel boven als onder water: www.zpv-de-amstel.nl en voor alles omtrent het duiken: www.pimia.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Unieke sportieve samenwerking De Amstel en PiMia resulteert in een gezellige dag voor de zwemploeg

Zoals elk jaar rond deze tijd vond afgelopen zondag bij zwem- en poloverenging De Amstel weer de seizoensopening plaats voor de wedstrijdzwemploeg. Op de schouders van de wedstrijdzwemcommissie rust jaarlijks weer de zware last om met een nieuw en origineel idee op de proppen te komen. Heb je al ‘ns … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: