001 -Family

Oefening Vrijwillige Brandweer en EHBO Wilnis


Geplaatst op: 10 september 2007

Ook dit jaar start de afdeling Wilnis van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO het verenigingsjaar met een gezamenlijke oefening met de leden van de Vrijwillige Brandweer van De Ronde Venen, post Wilnis.

In een realistische praktijkoefening laten beide organisaties die bestaan uit vrijwilligers tonen hun parate vaardigheden bij de hulpverlening aan het publiek. De foto geeft u een indruk van de inzet van de hulpverleners. Op woensdag 12 september begint de oefening om circa 20.00 uur. De locatie van de oefening is vlakbij de openbare basisschool Het Vlinderbos (kruising Veenweg en Wagenmaker). Uiteraard bent u als belangstellende van harte welkom om deze oefening van dichtbij mee te maken. Wellicht inspireert u dat om ook een cursus ehbo te volgen zodat u thuis, op uw werk, het sportveld of onderweg in staat bent u medemens hulp te verlenen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oefening Vrijwillige Brandweer en EHBO Wilnis

Ook dit jaar start de afdeling Wilnis van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO het verenigingsjaar met een gezamenlijke oefening met de leden van de Vrijwillige Brandweer van De Ronde Venen, post Wilnis. In een realistische praktijkoefening laten beide organisaties die bestaan uit vrijwilligers tonen hun parate vaardigheden bij de hulpverlening … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: