001 - Bader

Jozefschool veilt ludieke diensten van leerkrachten


Geplaatst op: 10 september 2007
Tijdens het openingsfeest '125 jaar Jozefschool' zijn afgelopen zaterdag bij een veiling talrijke interessante stukken onder de hamer gekomen.

De kinderen hadden kunstwerken gemaakt waar op geboden kon worden. Later werd fors geld betaald voor een volledig verzorgd discofeest in de garage van Juf Angela, maar ook knutsel/jogalessen en opknapbeurten voor tuinen van andere leerkrachten waren in trek. Directrice Corrie van der Kroef onthulde tijdens de officiele opening het speciaal ontworpen jubileumlogo, terwijl honderden lichtblauwe ballonnen met kaartjes van de scholieren het luchtruim vulden. Nog tijdens het feest kwam het bericht binnen dat het eerste kaartje in Geldrop was aangekomen. De kinderen vermaakten zich uitstekend op het springkussen en de stormbaan. Anderen scholieren lieten zich fraai schminken of hun haar invlechten. Naast versnaperingen als suikerspin en popcorn vonden de worstjes en hamburgers van de barbecues gretig aftrek.

Het feest was het startschot voor een bijzonder jubileumjaar van de basisschool uit Vinkeveen. De veiling opbrengst zal besteed gaan worden aan het jubileum, want dit schooljaar zullen vele activiteiten worden georganiseerd. Een reunie, het uitgeven van een jubileumboek en een feestweek in april 2008 liggen nog in het verschiet. De Jozefschool is voor het realiseren van het boek op zoek naar oud fotomateriaal van de school, leerlingen of leerkrachten. Oud leerlingen of andere foto bezitters worden opgeroepen om hun foto's tijdelijk af te staan. Het materiaal kan (o.v.v. 'Jubileumboek Jozefschool' + retour enveloppe) worden gestuurd naar: TWEED BNO, t.a.v. Marcel Straver, Achterbos 105, 3645 CC Vinkeveen. Voor verdere informatie en foto's: www.jozefschoolvinkeveen.nl

Het feest is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:
Jachthaven Oldenburger in Vinkeveen.
Houten Sauna in Houten.
Bloemenboetiek John winkelcentrum Zuiderwaard Vinkeveen
Restaurant Lust in Mijdrecht.
Jachthaven Omzicht in Vinkeveen.
Trike Centrum in Vinkeveen.
Slagerij Bob van Spruit in Vinkeveen
Poelier de Haan in Vinkeveen.
Restaurant De Waard in Wilnis

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jozefschool veilt ludieke diensten van leerkrachten

Tijdens het openingsfeest '125 jaar Jozefschool' zijn afgelopen zaterdag bij een veiling talrijke interessante stukken onder de hamer gekomen. De kinderen hadden kunstwerken gemaakt waar op geboden kon worden. Later werd fors geld betaald voor een volledig verzorgd discofeest in de garage van Juf Angela, maar ook knutsel/jogalessen en opknapbeurten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: