Qui Vive Heren 1 start seizoen met zege (3-2)

Geplaatst op: 10 september 2007
Afgelopen zondag moesten de heren van Qui Vive weer aantreden voor een nieuw seizoen in de overgangsklasse A. De tegenstander was het uit Amstelveen afkomstige HIC. Bij Qui Vive waren een paar nieuwe gezichten, te weten Chris Thomas en Jasper de Waal - beide afkomstig van Hurley - en keeper Harm Bruin en Bo de Wildt van Hudito. Verder is van de Kikkers Bob Wolters gekomen en op het laatste moment werd ook Joost van Eyk toegevoegd aan de selectie. En met name laatstgenoemde maakte een mooi debuut voor Qui Vive.

De wedstrijd begon gelijkopgaand, beide teams kregen een paar kansjes. Echter, er waren strafcorners voor nodig om de ruststand op het bord te krijgen. Eerst was het HIC die scoorde uit een strafcorner en vlak voor rust zorgde Sven Galjaardt via opnieuw een strafcorner voor de gelijkmaker 1-1.

Na de rust bleef de wedstrijd in balans. Beide ploegen kregen kansen, alleen was het nu Qui Vive die de leiding nam. Een lange corner zorgde dat de bal hard in de cirkel werd gespeeld waarna de vrijstaande Joost van Eyk op prachtige wijze de 2-1 maakte. Na de 2-1 ging HIC wat meer op zoek naar de gelijkmaker, en die kwam er ook. Een tweede groene kaart zorgde ervoor dat Jasper de Waal 5 minuten naar de kant moest en dus ontstond een overtal voor HIC. HIC maakte goed gebruik van dit overtal en scoorde direct de 2-2. Lang zag het er naar uit dat de wedstrijd zou eindigen in een gelijkspel, maar twee minuten voor tijd maakte wederom Joost van Eyk de winnende treffer voor Qui Vive.

Door deze mooie overwinning is Qui Vive het nieuwe seizoen goed begonnen en smaakt dit naar meer voor de komende wedstrijd tegen Rood Wit.

NB: Heren 1 speelt de (thuis-)wedstrijden altijd op dezelfde tijd: om 14.30 uur op het hoofdveld. Nadere informatie over Heren 1 is te vinden op hun eigen site www.quiviveheren1.nl.

Afgelopen zondag moesten de heren van Qui Vive weer aantreden voor een nieuw seizoen in de overgangsklasse A. De tegenstander was het uit Amstelveen afkomstige HIC. Bij Qui Vive waren een paar nieuwe gezichten, te weten Chris Thomas en Jasper de Waal - beide afkomstig van Hurley - en keeper … Lees meer »