Atlantis laat punten liggen

Geplaatst op: 10 september 2007

Atlantis startte de competitie in een geheel nieuwe samenstelling. De aanval begon met Lisanne van Doornik, Sandra Gortenmulder, Jacco van Koeverden Brouwer en Mark Goverse. De verdediging startte met Chantal Poolman, Eline Laaper, Pim de Munter en Jimmy de Koning. RDZ opende de score in de derde minuut en bouwde deze uit tot een 3-0 voorsprong. Aanvallend had Atlantis moeite om tot scoren te komen. Doordat de spelers bleven doorknokken lukte het om terug te komen naar 5-5. Deze gelijke stand werd dezelfde minuut weer uit handen gegeven en zo ging Atlantis met een 7-6 achterstand de rust in.

De tweede helft begon Atlantis met nieuwe moed. In de eerste aanval was het meteen raak en kwam Atlantis voor de tweede keer gelijk te staan met RDZ. Helaas lukte het Atlantis niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Nog een laatste troef werd ingezet. Kim Stolk en Auke van der Zijde werden ingezet voor Sandra Gortenmulder en Mark Goverse. Maar het mocht niet meer baten. Het resultaat was dat er na het eindsignaal een stand van 12-9 op het scorebord stond. Ondank het verlies heeft het vlaggenschip van Atlantis veel vertrouwen in komend seizoen.

De doelpunten kwamen deze wedstrijd van Pim de Munter 3, Jacco van Koeverden Brouwer 3, Lisanne van Doornik 1, Mark Goverse 1 en Auke van der Zijden 1.

Aankomende zaterdag, om 15.00 uur in Mijdrecht, gaat het door Fortis gesponsorde team het duel aan tegen Midlandia 1.

De eerste competitiewedstrijd van het seizoen is weer gestreden. Afgelopen zaterdag mocht het door Fortis gesponsorde Atlantis, onder coaching van Paul Plaatsman, de strijd aan gaan tegen RDZ in Zeist. Na een hard bevochten wedstrijd lukte het Atlantis niet om de twee punten mee naar huis te nemen. Atlantis startte … Lees meer »