001 -Family

Nieuw seizoen kleutergym begonnen bij Veenland


Geplaatst op: 6 september 2007
De afdeling kleutergym bij gymnastiekvereniging Veenland in Wilnis is weer begonnen. Juf Sandra had er weer veel zin in. Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft ze, zoals ieder jaar, weer afscheid moeten nemen van kinderen die doorschoven naar andere groepen of voor een andere activiteit kozen. De groepen begonnen dus met een kleiner aantal, maar er waren toch ook alweer nieuwe kleuters die eens kwamen meedoen. De kinderen genoten van alles wat thuis niet altijd kan of mag. Lekker hollen, klimmen, springen en rollen, het zat er allemaal in.

Kleutergymnastiek is een basisvorm van bewegen, waarbij natuurlijk veel bewegingen voorkomen uit de turnsport, maar ook bewegen op muziek (gevoel voor ritme), spelen met ballen, hoepels, pittenzakken enz. (voor oog-hand coördinatie) en groepsspellen.

De afdeling kleutergymnastiek is verdeeld in 2 leeftijdsgroepen op de woensdag-middag. Om 14.30 uur is er gymnastiek voor de 4-jarigen en om 15.30 uur is er gymnastiek voor de 5-jarigen. Bij beide groepen is nog plek voor enkele kinderen. Uiteraard mag de kleuter een paar keer meedoen om te kijken of hij/zij het leuk vindt. Dit kan in “De Willestee” op de Pieter Joostenlaan in Wilnis.

Voor vragen kunt u bellen met Sandra Offerman (0297-272537) of kijken op de site www.veenland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuw seizoen kleutergym begonnen bij Veenland

De afdeling kleutergym bij gymnastiekvereniging Veenland in Wilnis is weer begonnen. Juf Sandra had er weer veel zin in. Aan het einde van het afgelopen seizoen heeft ze, zoals ieder jaar, weer afscheid moeten nemen van kinderen die doorschoven naar andere groepen of voor een andere activiteit kozen. De groepen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: