De Baat (2e)

Gehandicaptenplatform De Ronde Venen


Geplaatst op: 7 september 2007
Op 19 september a.s. organiseert het Gehandicaptenplatform De Ronde Venen in samenwerking met Sportservice Midden Nederland een “Beweegmarkt” speciaal voor mensen met een lichamelijke, visuele,auditieve, verstandelijke beperking of een chronische aandoening.

Deze avond staat specifiek in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning, die als voornaamste uitgangspunt heeft: participatie.

Een van de belangrijke doelstellingen van bovengenoemde wet. Alle geledingen uit de samenleving de mogelijkheden bieden Mee te doen aan activiteiten die er worden georganiseerd op het gebied van bewegen.

Op genoemde datum geven allerlei organisaties demonstraties van sporten die mogelijk zijn voor de eerder genoemde doelgroepen. Tevens bestaat de mogelijkheid om zelf een sport uit te proberen en ook informatie te verzamelen omtrent alle mogelijkheden die de sporten bieden.

De avond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het Veenlanden College, Diamant 9 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gehandicaptenplatform De Ronde Venen

Op 19 september a.s. organiseert het Gehandicaptenplatform De Ronde Venen in samenwerking met Sportservice Midden Nederland een “Beweegmarkt” speciaal voor mensen met een lichamelijke, visuele,auditieve, verstandelijke beperking of een chronische aandoening.Deze avond staat specifiek in het teken van de Wet maatschappelijke ondersteuning, die als voornaamste uitgangspunt heeft: participatie. Een van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: