001 -Family

Argon geeft Inloophuis 't Anker steuntje in de rug


Geplaatst op: 7 september 2007
Spelers van de Zondag 1 selectie, technische staf én begeleiders van Argon hebben een ludieke actie bedacht om Inloophuis 't Anker in Mijdrecht een steuntje in de rug te geven. Ieder lid stelt een vrije dag ter beschikking om werkzaamheden voor het bedrijfsleven te verrichten. Chauffeur, schoonmaker, barkeeper, tuinman of schilder, het is de heren niet snel te dol. De vergoeding voor de werkzaamheden komt geheel ten goede aan Inloophuis 't Anker.

Inloophuis ´t Anker is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. In een beschutte omgeving krijgen gasten van 't Anker de gelegenheid om door middel van lotgenotencontact en diverse activiteiten weer even op adem te komen en ´bij te tanken´, zodat zij het leven van alle dag beter aan kunnen.

“Ook bij Argon worden steeds meer mensen geconfronteerd met de levensbedreigende ziekte kanker, vandaar dat we hebben besloten deze actie op poten te zetten. De eerste reacties zijn enthousiast: zes bedrijven hebben al iemand ingehuurd!”, aldus Chris Snijder, voorzitter van Stichting Topsport Argon en initiatiefnemer van de actie. Via een speciale mailing aan het bedrijfsleven hoopt men meerdere bedrijven te kunnen interesseren een dagje iemand van Argon in te huren. Bedrijven mogen zelf aangeven welke activiteiten ze van hun Argon-favoriet verwachten. “Men kan ons een dagje laten meedraaien in het bedrijf, bijvoorbeeld om een zieke collega te vervangen, maar je kunt ook denken aan het openen van een nieuwe winkel, een jubilarissenfeest opluisteren, een peptalk houden voor de buitendienst, bijna alles mag!”

Het bestuur van Inloophuis 't Anker is bijzonder verguld met het initiatief: “Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van onze voorzieningen en activiteiten. We zijn daarbij volledig afhankelijk van de hulp van vrijwilligers én van sponsoring en donaties van bedrijven en particulieren. Met deze ludieke actie van Argon worden we op een geweldige manier gesteund!”, verklaart Chris Gispen, voorzitter van Stichting Inloophuis 't Anker.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon geeft Inloophuis 't Anker steuntje in de rug

Spelers van de Zondag 1 selectie, technische staf én begeleiders van Argon hebben een ludieke actie bedacht om Inloophuis 't Anker in Mijdrecht een steuntje in de rug te geven. Ieder lid stelt een vrije dag ter beschikking om werkzaamheden voor het bedrijfsleven te verrichten. Chauffeur, schoonmaker, barkeeper, tuinman of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: