001 - Bader

Jeugddienst in de Wegwijzer


Geplaatst op: 5 september 2007
 In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zijn op zondag 9 september twee jeugddiensten. De morgendienst om 10:00 uur is gericht op de kinderen tot 12 jaar. De avonddienst die om 18:30 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd die niet (meer) gewend is om naar de kerk te gaan. En vrienden of vriendinnen mogen natuurlijk ook komen.

De Christelijke Gereformeerde Jongeren Organisatie(CGJO) werkt ieder jaar een thema uit. Het nieuwe thema voor 2007/2008 is 'Fingerprints'. Het eerste subthema “Wie ben ik? Over….kijk op mijn identiteit” zal in beide diensten door dominee Weststrate uitgewerkt worden.
Soms wordt je de vraag gesteld: “Van wie ben jij er eentje?” of “Lijk je op je vader of op je moeder?” Dat kan je irriteren. "Ik ben wie ik ben, niet mijn vader en niet mijn moeder!” Correct, maar wie ben je dan? Waar sta je voor en ben je ook wie je wilt zijn? In dit deelthema kijk je in de spiegel. Er is ruimte voor zekerheden, vragen en twijfels. Al weet je zelf niet eens wie je bent, je laat wel wat zien.
Na de dienst is er koffie of thee in verenigingsgebouw ‘’t Kruispunt’. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de dienst.
Zie voor meer info ook de ‘Nieuws’-rubriek op www.CGKMijdrecht.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugddienst in de Wegwijzer

 In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, zijn op zondag 9 september twee jeugddiensten. De morgendienst om 10:00 uur is gericht op de kinderen tot 12 jaar. De avonddienst die om 18:30 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: