001 -Family

NIEUW: De Sport– & Beweegwijzer 2007-2008!


Geplaatst op: 6 september 2007
De nieuwe Sport- en Beweegwijzer wordt deze week huis-aan-huis verspreid in De Ronde Venen. In de Sport– en Beweegwijzer staan de sportverenigingen en sportaccommodaties binnen De Ronde Venen vermeld. Ook is een overzicht opgenomen van alle activiteiten speciaal voor 55+-ers. Wethouder Ingrid Lambregts (sport) nam vorige week het eerste exemplaar in ontvangst van sportconsulent Erik Leus van Sport in de Ronde Venen. Samen met de Nieuwe Meerbode kan iedere inwoner van de gemeente op woensdag 5 september een eigen exemplaar in de bus verwachten.

Sport- en beweegmogelijkheden
In De Ronde Venen zijn veel mogelijkheden om te sporten en bewegen bij een vereniging. Er zijn verenigingen voor jong en oud, voor topsporters en recreanten. Al deze verenigingen staan vermeld in de Sport- en beweegwijzer. Veel sportverenigingen hebben een website, met daarop allerlei handige informatie. Spreekt een specifieke sport(vereniging) u aan? Neem dan contact op om een keer kennis te maken!

Niet ontvangen?
Wanneer u de gids niet in de bus heeft ontvangen, kunt u hem elders afhalen. Dit kan bij het gemeentehuis te Mijdrecht, de servicepunten, Stichting Leefbaarheid, de bibliotheken in Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht en Stichting Welzijn & Ouderen. Daarnaast kunt u het sportaanbod ook vinden via ‘Sport zoeken’ op www.sportinderondevenen.nl.

Sport- & Beweegwijzer Aangepast Sporten Utrecht-West
Dit jaar is er voor het eerst ook een speciale Sport- & Beweegwijzer voor mensen met een beperking. In deze brochure zijn alle sport- en beweegmogelijkheden in de regio Utrecht West gebundeld. Via T 030 - 751 38 40 of jmeeuwissen@sportservicemiddennederland.nl kunt u deze gratis opvragen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

NIEUW: De Sport– & Beweegwijzer 2007-2008!

De nieuwe Sport- en Beweegwijzer wordt deze week huis-aan-huis verspreid in De Ronde Venen. In de Sport– en Beweegwijzer staan de sportverenigingen en sportaccommodaties binnen De Ronde Venen vermeld. Ook is een overzicht opgenomen van alle activiteiten speciaal voor 55+-ers. Wethouder Ingrid Lambregts (sport) nam vorige week het eerste exemplaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: