De Baat (3e)

Jan Smit gewoon in Aalsmeer


Geplaatst op: 4 september 2007

Gisteren na het bekend worden van het nieuws betreffende het annuleren van de optredens van Jan Smit t/m Woensdag heeft de organisatie van de Feestweek Aalsmeer contact gehad met het management.

Jan vliegt woensdag terug naar Nederland en zal donderdagavond gewoon in Aalsmeer zijn!

Bericht van jansmit.com:
Gisteren kregen wij het verschrikkelijke bericht te horen dat Yolanthe's vader plotseling is overleden.De hele familie is in diepe rouw door dit zware verlies.
In deze moeilijke tijd zal ik mijn vriendin natuurlijk bijstaan om deze grote klap te verwerken. Vandaag zijn we naar Ibiza vertrokken, waar Xavier Cabau dinsdag zal worden begraven... We hebben vooralsnog allebei tot woensdag ons werk afgezegd.Hopelijk kunnen we rekenen op jullie begrip.


Het team van 0297-online.nl zal op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond aanwezig zijn om foto's te maken. Ook zullen er op zaterdag overdag foto's gemaakt worden die allemaal terug te vinden zijn in ons fotoalbum.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: feestweek.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jan Smit gewoon in Aalsmeer

Gisteren na het bekend worden van het nieuws betreffende het annuleren van de optredens van Jan Smit t/m Woensdag heeft de organisatie van de Feestweek Aalsmeer contact gehad met het management.Jan vliegt woensdag terug naar Nederland en zal donderdagavond gewoon in Aalsmeer zijn!Bericht van jansmit.com:Gisteren kregen wij het verschrikkelijke bericht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: