001 -Family

Onderzoek gemeente Uithoorn naar subsidiegelden Straattheaterfestival


Geplaatst op: 4 september 2007
De toekenning van duizend euro subsidie, aan de Stichting Uithoorns Straattheaterfestival, door Buurtbeheer Uithoorn heeft geleid tot een intern onderzoek bij de gemeente Uithoorn. Volgens gemeentelijke regelementen is het niet toegestaan dat de gemeente een evenement twee maal subsidieert.

De Stichting Uithoorns Straattheaterfestival vreest dat de stichting failliet gaat als de toegezegde duizend euro subsidie niet wordt toegekend door de gemeente.

Onlangs heeft SUS van beide partijen schriftelijke bevestigingen ontvangen over de toegekende subsidies en verbaast zich over de gang van zaken bij de gemeente Uithoorn.

Straattheaterfestival gaat zaterdag 8 september wel gewoon door.

Woordvoerster van de stichting Uithoorns Straattheaterfestival, Mascha Bakker, laat weten dat het festival aanstaande zaterdag gewoon door gaat maar dat de lol er wel een beetje van af is. De gemeente Uithoorn zou dit soort initiatieven moeten toejuichen en wij krijgen nu het gevoel dat wij worden tegengewerkt. Het bestuur van de stichting heeft eerder ook al problemen ondervonden met de gemeente Uithoorn met betrekking tot de vergunningaanvraag. Aan de ene kant wil de gemeente Uithoorn zich profileren als culturele gemeente, aan de andere kant lijkt het erop dat de gemeente door veel te veel regeltjes en interne miscommunicatie dit soort evenementen juist in de weg staat. Ondanks de tegenslagen is het bestuur van de stichting ervan overtuigd dat het een mooie dag gaat worden aldus Mascha Bakker.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Onderzoek gemeente Uithoorn naar subsidiegelden Straattheaterfestival

De toekenning van duizend euro subsidie, aan de Stichting Uithoorns Straattheaterfestival, door Buurtbeheer Uithoorn heeft geleid tot een intern onderzoek bij de gemeente Uithoorn. Volgens gemeentelijke regelementen is het niet toegestaan dat de gemeente een evenement twee maal subsidieert. De Stichting Uithoorns Straattheaterfestival vreest dat de stichting failliet gaat als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: