001 - Bader

Gestolen BMW te water in Baambrugge


Geplaatst op: 3 september 2007
Baambrugge -Een 30-jarige man uit Den Haag is maandag in het water beland toen hij een auto wilde stelen.

Om 13.45 uur kreeg de politie een melding dat een autobezitter getuige was van diefstal van zijn eigen auto. De man wilde even iets afgeven bij een bedrijf aan de Rijksstraatweg en liet zijn autosleutels in zijn auto liggen. Een 30-jarige man die langsfietste, zag zijn kans schoon en stapte in de auto. Toen de auto startte, snelden de eigenaar en personeel van het bedrijf naar buiten, nog net op tijd om te zien dat de dief vol gas achteruit reed. Vervolgens reed de 30-jarige man zo ongecontroleerd, dat hij met hoge snelheid op een vijf bogenbrug klapte, door de brug heenreed en in het water belandde. De man klom uit de auto en redde zich op het droge. Omstanders adviseerden de man om maar op de dukdalf te blijven zitten wachten op de gewaarschuwde politie. Agenten hielden hem korte tijd later aan en namen hem mee naar het politiebureau.

Daar bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor diefstal van de auto en rijden zonder rijbewijs. 

Foto's: Joost Plateijn (BEDANKT)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gestolen BMW te water in Baambrugge

Baambrugge -Een 30-jarige man uit Den Haag is maandag in het water beland toen hij een auto wilde stelen.Om 13.45 uur kreeg de politie een melding dat een autobezitter getuige was van diefstal van zijn eigen auto. De man wilde even iets afgeven bij een bedrijf aan de Rijksstraatweg en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: