001 - Bader

JeugdSportPas: schrijf je in!


Geplaatst op: 3 september 2007
Dit schooljaar is de JeugdSportPas digitaal gegaan. Na invoering van het nieuwe aanmeldsysteem had de JSP helaas direct te maken met een ernstige technische storing. Daardoor was de site begin vorige week onbereikbaar. Gelukkig zijn alle problemen opgelost en kan er tot en met vrijdag 14 september via www.sportbelangenuithoorn.nl ingeschreven worden voor de eerste periode van dit jaar.

Door middel van de JeugdSportPas kunnen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van de basisscholen in de regio Uithoorn deze eerste periode (oktober/november) in 4 lessen kennismaken met badminton, dammen, hiphop voor jongens, karate, kickfun, showdance/streetdance en tennis. Lekker sporten met je vriendjes is het motto.

Alle informatie over de JSP is te vinden op www.sportbelangenuithoorn.nl

Bent u actief in één van de Uithoornse sportverenigingen/sportaanbieders en heeft u interesse om met uw vereniging ook deel te nemen, kijk dan ook op de website.

In geval van vragen is de projectleidster Bea Pleiter te bereiken via jsp@sportbelangenuithoorn.nl of van dinsdag t/m donderdag op telefoonnummer 06 – 41815434.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JeugdSportPas: schrijf je in!

Dit schooljaar is de JeugdSportPas digitaal gegaan. Na invoering van het nieuwe aanmeldsysteem had de JSP helaas direct te maken met een ernstige technische storing. Daardoor was de site begin vorige week onbereikbaar. Gelukkig zijn alle problemen opgelost en kan er tot en met vrijdag 14 september via www.sportbelangenuithoorn.nl ingeschreven … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: