001 -Family

Welpendag KV Atlantis druk bezocht


Geplaatst op: 3 september 2007
Op zaterdag 1 september jl. vond bij Korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht de welpendag plaats. Deze jaarlijks terugkerende opening van het seizoen is bedoeld om kinderen van 4 t/m 7 jaar op een speelse manier te laten kennismaken met korfbal.

Maar liefst 25 kinderen hadden zich aangemeld. Onder begeleiding van Atlantis jeugdtrainers deden zij onder meer bal- en tikspelletjes. Verder werd er uitgebreid geoefend met schieten op de korf. Het weer werkte goed mee en de kinderen hadden zichtbaar plezier in het samen spelen en sporten.

Na twee uur sporten wachtte er limonade met wat lekkers. Ook kregen de kinderen een certificaat mee als aandenken aan de welpendag.

Nieuwsgierig geworden? Ook uw kind kan vrijblijvend kennismaken met korfbal. Voor informatie kunt u contact opnemen met Wim Meints, bereikbaar via wim.meints@kvatlantis.nl of tel. 284915. Informatie over de vereniging vindt u op www.kvatlantis.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Welpendag KV Atlantis druk bezocht

Op zaterdag 1 september jl. vond bij Korfbalvereniging Atlantis in Mijdrecht de welpendag plaats. Deze jaarlijks terugkerende opening van het seizoen is bedoeld om kinderen van 4 t/m 7 jaar op een speelse manier te laten kennismaken met korfbal. Maar liefst 25 kinderen hadden zich aangemeld. Onder begeleiding van Atlantis … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: