001 - Bader

Knutselen voor het goede doel bij Kinderen Helpen Kinderen


Geplaatst op: 3 september 2007

Knutselclub Kinderen Helpen Kinderen begint aan een nieuw seizoen. Vanaf woensdag 5 september wordt er in de ruimte aan de Schepenenstraat 9 in Mijdrecht weer volop geknutseld. De zelfgemaakte werkjes, zoals onder meer kaarten, kaarsen en diverse artikelen om huis en tuin mee op te fleuren, worden verkocht tijdens evenementen in De Ronde Venen. De eerstvolgende keer is op de koopzondag op 23 september a.s. Daarnaast knutselen de kinderen regelmatig voor zichzelf. De opbrengst van de verkoop komt direct ten goede aan het Liliane Fonds, het fonds voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.

Kinderen Helpen Kinderen heeft nog ruimte voor enthousiaste knutselaars. Ook zijn wij op zoek naar vrijwilligers voor de dinsdagavond (voorbereiding) of de woensdagmiddag (de kinderen helpen). Verder zijn wij op zoek naar afsluitbare plastic bakken (voor het opbergen van de materialen) en reisstrijkijzers (voor de vervaardiging van wenskaarten).

Voor informatie kunt u contact opnemen met Paulien van der Veen. Zij is telefonisch bereikbaar op dinsdag en woensdag op telefoonnummer 06 28 04 04 92.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Knutselen voor het goede doel bij Kinderen Helpen Kinderen

Knutselclub Kinderen Helpen Kinderen begint aan een nieuw seizoen. Vanaf woensdag 5 september wordt er in de ruimte aan de Schepenenstraat 9 in Mijdrecht weer volop geknutseld. De zelfgemaakte werkjes, zoals onder meer kaarten, kaarsen en diverse artikelen om huis en tuin mee op te fleuren, worden verkocht tijdens evenementen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: