001 -Family

Man zwaait met vuurwapen in Uithoorn


Geplaatst op: 3 september 2007

In de nacht van vrijdag 31 augustus op zaterdag 1 september werd in Uithoorn op Zonnedouw een 38-jarige man gearresteerd die even daarvoor op Zegge met een vuurwapen had lopen zwaaien.

Rond 02.40 uur kregen agenten een melding dat er op Zegge een man met een vuurwapen zou lopen te zwaaien. Toen zij daar aankwamen zagen zij daar 3 mannen en 1 vrouw staan. Een van de mannen had een vuurwapen in zijn handen. Omdat de dienders dachten dat het hier de betrokken amokmaker betrof werd deze voorzichtig benaderd en gesommeerd het vuurwapen neer te leggen. De man gaf hieraan gehoor en werd ingerekend. Toen bleek dat het hier niet de gezochte geweldpleger betrof.

De man met het wapen had het de werkelijke dader afhandig gemaakt. Een zoektocht in de omgeving leverde alsnog de gezochte verdachte op. De 37-jarige man werd ingerekend. Het vuurwapen is in beslag genomen. Onderzocht wordt wat de juiste toedracht tot het gewelddadige voorval is geweest.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man zwaait met vuurwapen in Uithoorn

In de nacht van vrijdag 31 augustus op zaterdag 1 september werd in Uithoorn op Zonnedouw een 38-jarige man gearresteerd die even daarvoor op Zegge met een vuurwapen had lopen zwaaien.Rond 02.40 uur kregen agenten een melding dat er op Zegge een man met een vuurwapen zou lopen te zwaaien. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: