001 -Family

Alpha-cursus in Mijdrecht.


Geplaatst op: 3 september 2007
Als je meer over het christelijk geloof wilt weten op een vrijblijvende manier, dan is de Alpha-cursus iets voor jou. Dat geldt zowel voor mensen voor wie het christelijk geloof helemaal ‘nieuw’ is, als voor mensen die meer ‘ervaring’ hebben, maar toch graag over de basisvragen willen praten.

Vanaf donderdag 13 september start de Alpha cursus in Mijdrecht. Deze gratis cursus duurt 8 donderdagavonden achter elkaar.

Elke avond begint met een maaltijd. Samen eten is een goede start van de avond. Na een korte inleiding door een van de teamleden is er volop gelegenheid om met elkaar door te praten.

Wil je meer weten, wil je je aanmelden, of weet je iemand voor wie de cursus geschikt zou zijn? Neem contact op met Annemarie de Kraker: (0297)778093

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Alpha-cursus in Mijdrecht.

Als je meer over het christelijk geloof wilt weten op een vrijblijvende manier, dan is de Alpha-cursus iets voor jou. Dat geldt zowel voor mensen voor wie het christelijk geloof helemaal ‘nieuw’ is, als voor mensen die meer ‘ervaring’ hebben, maar toch graag over de basisvragen willen praten. Vanaf donderdag … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: