001 - Bader

Asfalteringswerkzaamheden op het bedrijventerrein in Mijdrecht.


Geplaatst op: 30 augustus 2007

Op dinsdag 4 september 06.30 uur t/m dinsdag 18 september 2007 18.00 uur zullen er riool- en asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd aan het fietspad aan de Industrieweg.

Het betreft het gedeelte tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg. Aansluitend hierop zullen op woensdag 19 september 06.30 uur t/m vrijdag 28 september 18.00 uur asfalteringswerkzaamheden aan de rijbaan van de Industrieweg worden uitgevoerd. De werkzaamheden maken deel uit van fase 1 en 2 van de aanleg van een hemelwaterstelsel en verbetering van de hemelwaterafvoer van het bedrijventerrein Mijdrecht. De asfaltwerkzaamheden van de Industrieweg betreffen het gedeelte tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg. Van de Ondernemingsweg betreft het hier het gedeelte tussen de Handelsweg en de Energieweg. Deze werkzaamheden zijn gepland tussen 1 oktober 06.30 uur en 3 oktober 2007 18.00 uur.

Tijdens de periode van 4 september t/m 18 september kan het fietsverkeer gebruik maken van de (afgeschermde) noordelijke rijbaan van de Industrieweg. Voor het wegverkeer zal een verkeersregelinstallatie worden ingezet. Om de veiligheid van de wegwerkers en de snelheid van werken te waarborgen is het nodig om op 19 september a.s. de Industrieweg tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg geheel af te sluiten. Het doorgaande verkeer zal via de Energieweg/ Ondernemingsweg/ Handelsweg worden omgeleid. Het langzame verkeer kan dan weer gebruik maken van het fietspad.

In de periode van 1 oktober t/m 3 oktober zal het doorgaande verkeer van de Ondernemingsweg voor het gedeelte tussen de Handelsweg en de Industrieweg, ter plaatse worden omgeleid. Als het weer te slecht is om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren zal er worden uitgeweken naar de volgende dagen.

Omwonenden zullen door middel van een brief worden geïnformeerd. We hopen op uw medewerking en vragen uw begrip voor de overlast.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Asfalteringswerkzaamheden op het bedrijventerrein in Mijdrecht.

Op dinsdag 4 september 06.30 uur t/m dinsdag 18 september 2007 18.00 uur zullen er riool- en asfalteringswerkzaamheden worden uitgevoerd aan het fietspad aan de Industrieweg. Het betreft het gedeelte tussen de Energieweg en de Ondernemingsweg. Aansluitend hierop zullen op woensdag 19 september 06.30 uur t/m vrijdag 28 september 18.00 uurLees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: