001 -Family

Auto veroorzaakt ongeval, bestuurder spoorloos


Geplaatst op: 29 augustus 2007
Vinkeveen - Woensdagavond omstreeks 18.15 uur kreeg de brandweer een melding voor het reinigen van een wegdek bij het Golden Tulip Hotel in Vinkeveen.

Eenmaal ter plaatse trof men alleen een auto aan die flinke schade had. De auto stond vermoedelijk geparkeerd en wilde wegrijden van het parkeerterrein toen de auto tegen een stoeprand kwam. Hierdoor raakte de auto aan de onderzijde zo beschadigd dat een lekkage ontstond aan de dieselleiding.

De auto heeft nog geprobeerd weg te rijden van het parkeerterrein, maar besloot later toch achteruit te gaan. Hierbij werd een geparkeerde auto geraakt. De bestuurder heeft vervolgens de plaats verlaten.

De politie doet onderzoek naar de bestuurder. De brandweer heeft met speciale korrels de diesel ingesloten en de provincie heeft een ZOAB Reiniger laten komen om het wegdek te reinigen. De schade wordt vermoedelijk op de bestuurder verhaald.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto veroorzaakt ongeval, bestuurder spoorloos

Vinkeveen - Woensdagavond omstreeks 18.15 uur kreeg de brandweer een melding voor het reinigen van een wegdek bij het Golden Tulip Hotel in Vinkeveen.Eenmaal ter plaatse trof men alleen een auto aan die flinke schade had. De auto stond vermoedelijk geparkeerd en wilde wegrijden van het parkeerterrein toen de auto … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: