001 -Family

Brommer door rood en veroorzaakt ongeval N201


Geplaatst op: 29 augustus 2007
Mijdrecht - Woensdagmorgen omstreeks 8.15 uur hebben er op de kruising N212 - N201 twee ongevallen plaats gevonden waarvan 1 met letsel.

Het eerste ongeval gebeurde toen een bromfietser uit de richting van Woerden de N201 overstak terwijl het stoplicht uit Waverveen op groen stond. De automobilist kon hierdoor een aanrijding niet meer voorkomen. De bromfietsbestuurder kwam ten val en belandde tegen de paal van een stoplicht. De auto liep alleen blikschade op.

Toen de politie dit ongeval aan het afhandelen was gebeurde er nog een klein ongeval. Een scooter uit de richting van Vinkeveen stak de weg over en keek naar het ongeval wat er allemaal gaande was. Vervolgens reed er een auto ook op de weg die de scooter raakte. Er was alleen sprake van blikschade.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brommer door rood en veroorzaakt ongeval N201

Mijdrecht - Woensdagmorgen omstreeks 8.15 uur hebben er op de kruising N212 - N201 twee ongevallen plaats gevonden waarvan 1 met letsel.Het eerste ongeval gebeurde toen een bromfietser uit de richting van Woerden de N201 overstak terwijl het stoplicht uit Waverveen op groen stond. De automobilist kon hierdoor een aanrijding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: