001 -Family

Omwonenden richten vereniging de3hoek op


Geplaatst op: 28 augustus 2007
Op maandag 27 augustus jl. is vereniging de3hoek officieel opgericht. Ze zal de belangen behartigen van de omwonenden die gevolgen ondervinden van de herontwikkeling van de Driehoek.

Het bestuur van de vereniging zal een eerste algemene ledenvergadering organiseren op donderdag 4 oktober. Volgende week ontvangen alle omwonenden een brief met een uitnodiging voor deze vergadering.

Tijdens de vergadering zal het bestuur uitleg geven over de stappen die ze tot nu toe hebben gezet en wat de plannen zijn. Men kan zich daar ook inschrijven als lid.

Het eerste succes is al geboekt, de wethouder heeft toegezegd alternatieve locaties voor de sportvelden opnieuw te onderzoeken. Eind september zal hierover een beslissing genomen worden.

Geïnteresseerden kunnen altijd een kijkje nemen op de website van de vereniging www.de3hoek.com. Daar kan men ook de statuten van de vereniging doorlezen en een lidmaatschapsformulier downloaden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Omwonenden richten vereniging de3hoek op

Op maandag 27 augustus jl. is vereniging de3hoek officieel opgericht. Ze zal de belangen behartigen van de omwonenden die gevolgen ondervinden van de herontwikkeling van de Driehoek. Het bestuur van de vereniging zal een eerste algemene ledenvergadering organiseren op donderdag 4 oktober. Volgende week ontvangen alle omwonenden een brief met … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: