001 - Bader

C1 Qui Vive laat zich van haar beste zijde zien


Geplaatst op: 28 augustus 2007
Zaterdag 25 augustus jl. vond het grote WUT toernooi plaats op het hockeycomplex van Overbos te Beverwijk. Diverse clubs uit de wijde omgeving hadden hun jeugdteams naar dit uitstekend georganiseerde toernooi gestuurd en Van Qui Vive gaven zowel meisjes C1, jongens C1 en als meisjes B1 acte de presence.

Op deze zonovergoten dag vond er naast de normale wedstrijden ook een strafballencompetitie plaats en zowel jongens C1 als meisjes C1 hebben op dit toernooi een uitstekende prestatie geleverd. MC1 speelde een keer gelijk en won twee keer haar wedstrijden en ook in de strafballencompetitie waren zij te sterk. JC1 overtrof deze prestatie zelfs door álle wedstrijden te winnen. Bovendien wonnen ook zij de finale van de strafballencompetitie van Rood Wit. Mitchel Minnaard, dit jaar overgekomen van HVM (Mijdrecht), trok in deze strafballencompetitie een hoofdrol naar zich toe door meerdere strafballen te stoppen.

De twee jeugdteams van Qui Vive (JC1 en MC1) gingen dus in totaal met 4 bekers huiswaarts (zie foto). Meisjes B1 veroverde uiteindelijk een verdienstelijke derde plaats. Voor alle drie de teams was dit toernooi een uitstekend onderdeel van de voorbereiding op de komende competitie. JC1 en MC1 komen uit in de hoogste regionale afdeling en MB1 zit hier maar één klasse onder en zal ook mee gaan strijden om de hoogste plaats in deze afdeling.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

C1 Qui Vive laat zich van haar beste zijde zien

Zaterdag 25 augustus jl. vond het grote WUT toernooi plaats op het hockeycomplex van Overbos te Beverwijk. Diverse clubs uit de wijde omgeving hadden hun jeugdteams naar dit uitstekend georganiseerde toernooi gestuurd en Van Qui Vive gaven zowel meisjes C1, jongens C1 en als meisjes B1 acte de presence. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: