001 -Family

LET OP: Brug HEUL TOCH OM 1 UUR 1 maal open vanavond !


Geplaatst op: 1 september 2007
In het stukje over de nacht van Neptunus van aanstaande zaterdag 1 september wat op deze site geplaatst was zijn de brug tijden niet helemaal goed vermeld.

De brug aan de Heul (IJsbeer) sluit om 22:00 uur en om 01:00/01:15 draait hij nog een keer. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten dat hij tot 1 uur open zou zijn. 

De brug bij Achterbos en de brug bij Klinkhamer zijn wel geopend tot zondag morgen 01:00 uur maar dat stond al goed vermeld.

Ik hoop dat iedereen dit leest en als U iemand tegen komt waarvan U weet dat die mee varen graag even door geven dat de brug bij de heul dus niet tot 1 uur open is maar tot 22.00 uur en dan nog 1 maal om 1.00 uur draait.

De organisatie van de Nacht van Neptunus verontschuldigd zich voor dit foutje en hoop dat er veel mensen zijn die zaterdag 1 september met de boot de plassen op komen en dat het maar een groot feest mag worden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

LET OP: Brug HEUL TOCH OM 1 UUR 1 maal open vanavond !

In het stukje over de nacht van Neptunus van aanstaande zaterdag 1 september wat op deze site geplaatst was zijn de brug tijden niet helemaal goed vermeld. De brug aan de Heul (IJsbeer) sluit om 22:00 uur en om 01:00/01:15 draait hij nog een keer. Dit in tegenstelling tot eerdere Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: