001 -Family

De Bridgeboei start met een attractief programma


Geplaatst op: 28 augustus 2007
Op donderdag 30 augustus start De Bridgeboei in het Dorpshuis te Vinkeveen weer met haar activiteiten. Het bestuur is er andermaal in geslaagd de leden weer een goed gevuld jaarprogramma aan te bieden.

In een ontspannen sfeer wordt gespeeld in een A- en een B-lijn op de donderdagavonden, aanvang 19.45 uur. De uitslag van elke speelavond vindt binnen vijf minuten plaats dankzij het gebruik van bridgemates, die de speelscores aan tafel opslaan en via de computer aan het einde van de speelavond in korte tijd kunnen worden uitgelezen.

In de zittingszaal wordt niet gerookt. Na elke twee speelronden is er een rookpauze buiten de speelzaal van vijf minuten.

Traditiegetrouw staat ook weer de Kerstdrive gepland, die dit jaar op donderdag 13 december in De Boei zal worden gehouden. Voorts wordt samen met de zustervereniging in Mijdrecht voor dinsdag 25 maart 2008 in De Meijert de Lentedrive voorbereid.

Kenmerk van de vereniging is, dat er gestreden wordt voor een goed resultaat maar niet met het mes op tafel. Arbitrage is zelden nodig. Spelproblemen worden als regel door de spelers zelf opgelost. Voorzitter Henk de Vries is blij met die opstelling van de leden. Het gaat tenslotte om een avondje ontspanning. Hij zet zich er voor in die ontspannen sfeer te handhaven.

De vereniging heeft nog plaats voor enkele nieuwe leden (beginnend of geoefend). Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Sonja Dillions, tel. 0297 – 261818.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Bridgeboei start met een attractief programma

Op donderdag 30 augustus start De Bridgeboei in het Dorpshuis te Vinkeveen weer met haar activiteiten. Het bestuur is er andermaal in geslaagd de leden weer een goed gevuld jaarprogramma aan te bieden. In een ontspannen sfeer wordt gespeeld in een A- en een B-lijn op de donderdagavonden, aanvang 19.45 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: