001 - Bader

Meisje (14) aangerand in Mijdrecht


Geplaatst op: 28 augustus 2007
Mijdrecht -  Op zaterdagmiddag 25 augustus is een 14-jarig meisje uit Mijdrecht betast door twee onbekende jongens.

Omstreeks 17.30 uur rijden drie meisjes op het fietspad naast de Oude Spoorbaan, komende vanuit Ter Aar. Terwijl de meisjes hier fietsen, worden ze vanuit een witte bestelauto lastiggevallen door twee jongens. Bij de T-splitsing met de Westerlandweg worden ze klemgereden. De twee jongens stappen uit en betasten een van de drie meisjes. Op het moment dat er een andere auto komt aanrijden, gaan de jongens er vandoor.

Signalement van de eerste dader: jongen met een lichtgetinte huidskleur in de leeftijd van 16-18 jaar en tussen de 1,65-1,70 m lang. De jongen heeft een ronde gelaatsvorm, zwart kort haar en een dik postuur. Signalement tweede dader: jongen met lichtgetinte huidskleur in de leeftijd van 16-18 jaar en tussen de 1,65-1,70 m lang. De jongen heeft een langwerpige gelaatsvorm met opvallend veel puisten op zijn voorhoofd, zwart haar dat iets langer is dan dat van de eerste dader en een dun postuur.

De politie is op zoek naar getuigen van deze aanranding en verzoekt getuigen contact op de te nemen met de politie van district Rijn & Venen via telefoonnummer 0900-8844 of via meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meisje (14) aangerand in Mijdrecht

Mijdrecht -  Op zaterdagmiddag 25 augustus is een 14-jarig meisje uit Mijdrecht betast door twee onbekende jongens. Omstreeks 17.30 uur rijden drie meisjes op het fietspad naast de Oude Spoorbaan, komende vanuit Ter Aar. Terwijl de meisjes hier fietsen, worden ze vanuit een witte bestelauto lastiggevallen door twee jongens. Bij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: