001 -Family

Veiligheidswijzer 2007 De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 augustus 2007

De tweede veiligheidswijzer wordt vanaf maandag 27 augustus huis-aan-huis in De Ronde Venen verspreid. Hierin vindt u een weergave van diverse maatregelen die de gemeente onderneemt om uw veiligheid te garanderen.

Voorbeelden daarvan zijn het plaatsen van camera’s in het centrum van Mijdrecht, het stimuleren van het politie keurmerk veilig wonen en het uitvoeren van diverse verkeersveiligheidsmaatregelen.

Ook treft u in de veiligheidswijzer nuttige tips om zelf mee te werken aan uw eigen veiligheid. Bijvoorbeeld wat te doen bij bezoek aan de deur, bij brandwonden of als je met de auto te water raakt? Maar ook worden tips gegeven over hoe je gezond kunt computeren en hoe kinderen veilig kunnen internetten. De veiligheidswijzer is een handig boekje om te bewaren.

De bezorging vindt deze week plaats samen met een gesealed reclamepakket. Indien u een ‘nee/nee’ of ‘ja/nee’ sticker op uw brievenbus heeft, ontvangt u de veiligheidswijzer niet. Deze veiligheidswijzer is dan gratis op te halen op het gemeentehuis.

Klik hier voor meer informatie: www.veiligheidswijzer.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veiligheidswijzer 2007 De Ronde Venen

De tweede veiligheidswijzer wordt vanaf maandag 27 augustus huis-aan-huis in De Ronde Venen verspreid. Hierin vindt u een weergave van diverse maatregelen die de gemeente onderneemt om uw veiligheid te garanderen.Voorbeelden daarvan zijn het plaatsen van camera’s in het centrum van Mijdrecht, het stimuleren van het politie keurmerk veilig wonen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: