001 -Family

Oudhuyzer sloepentocht 2007


Geplaatst op: 27 augustus 2007
Zaterdag 25 augustus j.l. - De dag begint wat bewolkt. Maar als de eerste sloepen aan komen varen bij Outboard Center Wilnis laat de zon al snel blijken dat het een mooie dag wordt. Na een klein uurtje koffie drinken, en het verdelen van de lunchpakketten, vertrekken we met 22 Oudhuyzer sloepen richting de Vinkeveense Plassen via de brug bij ’t Kruytvat. Een fantastisch gezicht!

De route wordt vervolgd via de Demmeriksebrug, langs de waterskibaan naar Klinkhamer. De eerste zweetdruppels verschijnen al op de voorhoofden, wat een weer! De opvallende stoet vaart met veel bekijks verder langs Eiland 1. Bij Starteiland komen we er achter dat de boot die de route aangeeft, eigenlijk door iedereen is ingehaald. Na een paar minuten wachten is iedereen weer bij elkaar en kunnen we de route voortzetten richting de brug bij Struik.

Eenmaal weer aangekomen bij Outboard Center Wilnis kunnen alle roodverbrande gezichten nog genieten van een heerlijke barbecue.

Al met al een heerlijke dag, met enorm mooi weer.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Outboard Center Wilnis

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oudhuyzer sloepentocht 2007

Zaterdag 25 augustus j.l. - De dag begint wat bewolkt. Maar als de eerste sloepen aan komen varen bij Outboard Center Wilnis laat de zon al snel blijken dat het een mooie dag wordt. Na een klein uurtje koffie drinken, en het verdelen van de lunchpakketten, vertrekken we met 22 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: