001 - Bader

Rick FM start het nieuwe radioseizoen


Geplaatst op: 27 augustus 2007
Met ingang van maandag 27 augustus start Rick FM, de lokale radio-omroep van Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland het nieuwe radioseizoen.

Wat opvalt in de nieuwe programmering, zijn de vele informatieve-, sportieve- en doelgroepgerichte programma’s.

Elke werkdag zendt Rick FM tussen 12:00 en 13:00 en 18: 00 en 19:00 uur het programma ‘Info-Direct’ uit, met lokaal- en regionaal nieuws, afgewisseld met muziek.

In het weekeinde zijn er zoals gebruikelijk, weer veel sportprogramma’s te beluisteren. ‘Vol-op de sport’ blijkt dus bij Rick FM geen loze kreet te zijn.

Een keur aan sportprogramma’s wordt dan ook in de zaterdag- en zondagprogrammering aan de geïnteresseerde sportieve luisteraars van Rick FM aangeboden. ’s Ochtends zullen de eventuele voetbalafgelastingen ook weer te vernemen zijn.

In het programma ‘Het Tussendoortje’, dat op zondagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur wordt uitgezonden, wordt LIVE verslag gedaan van het verloop van de wedstrijden vanaf de voetbalvelden.

Nieuw is om 19:00 uur op de zaterdagavond het programma ‘Binnenlandse Zaken’ en de ’19-tig Show’ zal nu vanaf 21:00 uur worden uitgezonden.

Ook nieuw is op de zondagavond om 21:00 uur het programma ‘Van Blues tot Jazz’ en het van de zaterdag- naar de zondagavond verplaatste programma

‘All That’s Jazz’, dat nu voor een dergelijk programma, op een ideaal tijdstip tussen 22:00 en 24:00 uur zal worden uitgezonden.

En verder valt op dat de luisteraars van Rick FM, met een keur aan doelgroep- gerichte programma’s aan hun trekken zullen kunnen komen: van Nederlandstalig, country, house, funk, dance, religieus, blues en jazz, alles komt aan bod.

Alleszins dus de moeite waard om dagelijks af te stemmen op Rick FM!

Rick FM is te ontvangen op 106.3 FM in de ether en via de kabel op 99.0 FM + ook via www.rickfm.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM start het nieuwe radioseizoen

Met ingang van maandag 27 augustus start Rick FM, de lokale radio-omroep van Uithoorn / De Kwakel en Groot Amstelland het nieuwe radioseizoen. Wat opvalt in de nieuwe programmering, zijn de vele informatieve-, sportieve- en doelgroepgerichte programma’s. Elke werkdag zendt Rick FM tussen 12:00 en 13:00 en 18: 00 en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: