001 -Family

Ontdek in september het Aangepast Sporten!


Geplaatst op: 24 augustus 2007
Heeft u een beperking of chronische aandoening en wilt u graag meer bewegen? Kom dan in september kijken èn meedoen bij één of meerdere activiteiten in de regio Amstel & Meerlanden. Het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten organiseert namelijk in samenwerking met diverse sportaanbieders de ‘Maand van het Aangepast Sporten’. Een maand met allerlei open dagen bij organisaties die een sportaanbod realiseren voor mensen met een beperking of chronische aandoening. In héél de provincie Noord-Holland zetten verenigingen hun deuren wagenwijd open voor iedereen die graag meer wil bewegen.

De opening van de Maand van het Aangepast Sporten in de regio Amstel & Meerlanden zal 1 september 2007 starten om 13.00 uur bij Basketball Vereniging Hoofddorp. Hierbij wordt het rolstoelbasketbalteam van BVH officieel gepresenteerd en kunnen valide mensen, mensen met een handicap en BVH’ers kennis maken met het rolstoelbasketbal.

Voor een volledig overzicht en uitgebreide informatie van alle open dagen in Noord-Holland kunt u terecht op www.aangepastsporten.info.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ontdek in september het Aangepast Sporten!

Heeft u een beperking of chronische aandoening en wilt u graag meer bewegen? Kom dan in september kijken èn meedoen bij één of meerdere activiteiten in de regio Amstel & Meerlanden. Het Samenwerkingsverband Aangepast Sporten organiseert namelijk in samenwerking met diverse sportaanbieders de ‘Maand van het Aangepast Sporten’. Een maand … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: