001 - Bader

Mogelijk parkeerproblemen Sportpark De Molmhoek


Geplaatst op: 24 augustus 2007
Door opslag van grond van het voormalige gravelveld op de parkeerplaats bij sportpark De Molmhoek kunnen de komende week mogelijk parkeerproblemen ontstaan tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen.

Maandag 25 juni 2007 is voor de vrijgekomen grond uit het voormalige gravelveld op sportpark De Molmhoek een bodemonderzoek gestart. Zo’n onderzoek is verplicht in het kader van het Bouwstoffenbesluit. In juli heeft de gemeente de uitslag ontvangen. Daaruit kwam naar voren dat de grond licht vervuild is en niet direct kan worden verplaatst.

Om de aard van de vervuiling verder te onderzoeken is direct na de verkregen uitslag begonnen met een aanvullend uitloog-onderzoek. Doel hiervan is om te bepalen waarmee de grond vervuild is. Uit de uitslag die de gemeente vorige week ontving blijkt dat de grond geclassificeerd kan worden als licht vervuild, maar ongevaarlijk voor mens en dier.

Op basis van dit onderzoek is het conform het Bouwstoffenbesluit toegestaan de grond te vervoeren naar een andere locatie binnen de gemeente. Hiervoor is inmiddels ook een locatie gevonden. Maar voordat de grond verplaatst mag worden is de gemeente verplicht in het kader van het Bouwstoffenbesluit, melding te maken van het vervoer van de grond bij de Milieudienst. Deze melding is dinsdag 21 augustus gedaan. De verwachting is dat de Milieudienst uiterlijk donderdag 30 augustus a.s. toestemming geeft voor het vervoer. Na deze toestemming wordt de grond direct afgevoerd.

De gemeente is zich bewust van de mogelijk parkeerproblemen die kunnen ontstaan bij het sportpark als gevolg van de grondopslag en vraagt de leden van Voetbalvereniging Hertha, Korfbalvereniging De Vinken en Tennisvereniging VLTV om begrip voor de situatie..

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mogelijk parkeerproblemen Sportpark De Molmhoek

Door opslag van grond van het voormalige gravelveld op de parkeerplaats bij sportpark De Molmhoek kunnen de komende week mogelijk parkeerproblemen ontstaan tijdens trainingsavonden en wedstrijddagen. Maandag 25 juni 2007 is voor de vrijgekomen grond uit het voormalige gravelveld op sportpark De Molmhoek een bodemonderzoek gestart. Zo’n onderzoek is verplicht … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: