001 -Family

Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude op zandeiland 4 Baambrugse Zuwe te Vinkeveen


Geplaatst op: 24 augustus 2007
Wij zijn een vereniging die zich sterk maakt voor kinderen die iets meer willen dan alleen maar zeilen en wel: wedstrijd zeilen. Natuurlijk zijn de overige enthousiaste zeilers ook van harte welkom. Wanneer de kinderen al hebben leren zeilen op de zeilschool of ergens anders, dan kunnen ze bij ons terecht. De leeftijdsgroep is vanaf 8 t/m 18 jaar. We hebben een vaste trainingsdag op zondag, zodat er voor de jeugd ook nog ruimte overblijft voor andere sporten. De data staan op onze site: www.wvavinkeveen.nl Op 9 en 10 juni waren er combiwedstrijden bij ons op de Vinkeveense Plassen, waaraan bijna 200 kinderen mee hebben gedaan in drie verschillende soorten boten. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, wat de moeite waard is om te bekijken , hoewel meedoen natuurlijk veel leuker is en bovendien is het ook voor de ouders erg gezellig. (www.combivinkeveen.nl).

Om de jeugd uit de Ronde Venen ,Abcoude en omliggende gemeenten kennis te laten maken met onze vereniging is er op zaterdag 22 september een open dag vanaf 13.00 uur. Zij kunnen dan onder begeleiding van ervaren trainers en onze eigen jeugd mee varen in een optimist, splash of RS Feva (dit is een snelle tweemansboot met een genaker). Je hoeft voor de open dag niet te kunnen zeilen, maar wel je zwemdiploma hebben. Wat je mee moet brengen is je zwemkleding, handdoek, sportschoenen die nat mogen worden, zeilpak of regenkleding, droge kleding en als je hebt een zwemvest dat past bij je gewicht. Heb je die niet dan kun je die bij ons lenen, want een zwemvest is verplicht. Geef je snel op, dan ben je zeker van een plaatsje in één van de boten.

Voor informatie en opgeven voor de open dag van 22 september bij de WVA en het zeilen bij ons, kun je contact opnemen met Inge de By (inge@dbt.nl), 0294-285606 of bij Francien Braakman (abraakman@hotmail.com), 030 6038629. (jeugdcommissie WVA) Onze promotiefilm is te zien op onze site onder het kopje nieuws.

Naam:
Voornaam:
Adres:
PC + Woonplaats:
Tel.nr:
Emailadres:
Leeftijd:

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Watersportvereniging Vinkeveen Abcoude op zandeiland 4 Baambrugse Zuwe te Vinkeveen

Wij zijn een vereniging die zich sterk maakt voor kinderen die iets meer willen dan alleen maar zeilen en wel: wedstrijd zeilen. Natuurlijk zijn de overige enthousiaste zeilers ook van harte welkom. Wanneer de kinderen al hebben leren zeilen op de zeilschool of ergens anders, dan kunnen ze bij ons … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: