001 -Family

MIDPOINT FM start seizoen 2007 – 2008


Geplaatst op: 23 augustus 2007
Midpoint FM staat aan het begin van een nieuw radioseizoen.

In dit nieuwe seizoen zullen wij nog meer aandacht gaan besteden aan lokale informatie uit De Ronde Venen, maar ook uit onze buurgemeenten.

De muziek zal hoofdzakelijk bestaan uit de jaren ‘80 hits aangevuld met hits uit de jaren ’70 en ’90 en natuurlijk ook dit decennium.

Ook zullen er een aantal nieuwe programma’s het radiolicht zien, te weten: Nederpop Non Stop tussen 17-18 uur op de zondagmiddag met daarin aandacht voor het betere Nederlandstalige werk.

Ook is nieuw op zondagavond tussen 18-20 uur is Eighties Request een jaren ‘80 programma met nieuws uit de jaren ‘80 aangevuld met wat actuele informatie. In dit programma kunnen ook verzoekplaten uit de jaren tachtig worden aangevraagd. Dit kan met een e-mail naar eighties@midpoint.fm.

Iedere dag wordt op Midpoint fm voortaan afgesloten met pop- en rock classics.

Verder staan natuurlijk ook het komende seizoen weer een aantal themadagen op stapel, zoals de Black Saturday en de Nederpopdag en zijn we regelmatig op locatie te vinden.

Midpoint FM blijft je ook komend seizoen raken!

Midpoint Fm is te ontvangen op 105.6 FM ether, 101.9 FM kabel en via www.midpoint.fm

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Midpoint FM & TV

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MIDPOINT FM start seizoen 2007 – 2008

Midpoint FM staat aan het begin van een nieuw radioseizoen. In dit nieuwe seizoen zullen wij nog meer aandacht gaan besteden aan lokale informatie uit De Ronde Venen, maar ook uit onze buurgemeenten. De muziek zal hoofdzakelijk bestaan uit de jaren ‘80 hits aangevuld met hits uit de jaren ’70 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: