001 -Family

Kerstgeschenken door en voor bedrijven in De Ronde Venen


Geplaatst op: 23 augustus 2007
People Satisfaction BV is een nieuwe leverancier van kerstgeschenken in De Ronde Venen. Net als bij andere moderne aanbieders van Kerstgeschenken, kunnen medewerkers van aangesloten bedrijven zelf een keuze maken uit een ruim assortiment geschenken. Bijzonder en onderscheidend is dat People Satisfaction de mogelijkheid geeft om alleen geschenken aan te bieden die ingekocht worden bij leveranciers uit De Ronde Venen.

Een cadeau naar ieders eigen smaak
Werkgevers maken een selectie van geschenken en belevenissen waaruit hun medewerkers kunnen kiezen. De ontvanger van het geschenk maakt online een keuze en People Satisfaction verzorgt de volledige afhandeling. Op deze manier krijgt de ontvanger een cadeau wat echt op prijs gesteld wordt. Bestaande concepten waarbij het kerstgeschenk zelf uitgekozen wordt, zijn bij bedrijven en medewerkers erg populair.

Gewenste geschenken én stimulans van de lokale economie
People Satisfaction heeft een soortgelijk systeem, maar dan met een grote mate van flexibiliteit. Zo kunnen bedrijven ervoor kiezen om alleen geschenken en belevenissen aan te bieden afkomstig van bedrijven in De Ronde Venen. Op deze manier hebben werkgevers de mogelijkheid om én hun medewerkers het meest passende kerstgeschenk te geven, én de regionale economie te stimuleren.

Kijkt u voor meer informatie eens op www.peoplesatisfaction.nl  

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: People Satisfaction

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstgeschenken door en voor bedrijven in De Ronde Venen

People Satisfaction BV is een nieuwe leverancier van kerstgeschenken in De Ronde Venen. Net als bij andere moderne aanbieders van Kerstgeschenken, kunnen medewerkers van aangesloten bedrijven zelf een keuze maken uit een ruim assortiment geschenken. Bijzonder en onderscheidend is dat People Satisfaction de mogelijkheid geeft om alleen geschenken aan te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: