001 - Bader

Atelier de Kromme Mijdrecht start nieuw seizoen


Geplaatst op: 23 augustus 2007

Mijdrecht - Atelier de Kromme Mijdrecht kan zich in het komende jaar weer op een goede bezetting van de cursussen verheugen. Binnenkort zal ook worden begonnen met de organisatie van speciale workshops op de zaterdagmorgen. Welke workshops het zal betreffen zal via www.atelierdekrommemijdrecht.nl, publicatiebord en andere publieke media worden bekend gemaakt. Zowel de cursussen als de workshops zullen worden gegeven in het atelier dat is gevestigd in Het Prinsenhuis, Prinses Wilhelminalaan 31 in Mijdrecht.

Wat het reguliere programma betreft, kan worden gemeld dat er nog enkele vrije plaatsen zijn op de maandagmiddagcursus Sculptuur, waarbij o.m. voor het werken met klei verschillende modelleer- en glazuurtechnieken kunnen worden aangeleerd. De resultaten van het creatieve proces kan men via de docente laten bakken.

Er is ook nog ruimte voor enkele cursisten op de woensdagmorgencursus 'Diverse technieken', die in de eerste tien lessen zal zijn gewijd aan 'droge technieken', zoals het tekenen met grafietstift,houtskool en pastelkrijt. Bij beide cursussen worden de onderwerpen in overleg vastgesteld. U kunt zich via de contactpagina op de website van Atelier de Kromme Mijdrecht aanmelden bij Netty van Lunteren, Watertuin 32, 3648 GC Wilnis of bellen naar 0297 - 288887. Voor eventuele inschrijving voor andere dagdelen, als er nog plaats is, kunt u ook met haar contact opnemen. De eerste lessen beginnen deze week.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atelier de Kromme Mijdrecht start nieuw seizoen

Mijdrecht - Atelier de Kromme Mijdrecht kan zich in het komende jaar weer op een goede bezetting van de cursussen verheugen. Binnenkort zal ook worden begonnen met de organisatie van speciale workshops op de zaterdagmorgen. Welke workshops het zal betreffen zal via www.atelierdekrommemijdrecht.nl, publicatiebord en andere publieke media worden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: