001 -Family

Culturele uitagenda Uithoorn 2007/2008 wordt niet uitgebracht


Geplaatst op: 22 augustus 2007
De Stichting Uithoorns Straattheaterfestival (SUS) had het plan opgevat om een culturele jaaragenda uit te brengen in Uithoorn en de Kwakel.

Deze jaaragenda zou er komen in de vorm van een uitklapposter. Afgelopen jaar tijdens het straattheaterfestival bleek uit onderzoek dat mensen behoefte hadden aan een culturele jaaragenda. SUS besloot om dit op te pakken en een agenda te presenteren in september 2007 tijdens het 4e Startkabel.nl straattheaterfestival.

Massale reactie's van verenigingen.
Verenigingen op gebied van Kunst en Cultuur werd gevraagd informatie te verstrekken om deze culturele jaaragenda te vullen. Er werd massaal gereageerd.

SUS heeft, wegens gebrek aan financiële middelen, moeten besluiten de Uitagenda Uithoorn niet huis aan huis te verspreiden. De Stichting Uithoorns Straattheaterfestival zal de culturele activiteiten die zijn doorgegeven in ieder geval vermeldden op haar website www.straattheaterfestival.eu en er wordt gekeken naar een mogelijkheid om een kleine oplage van de agenda te verspreiden tijdens het 4e Startkabel.nl straattheaterfestival

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Culturele uitagenda Uithoorn 2007/2008 wordt niet uitgebracht

De Stichting Uithoorns Straattheaterfestival (SUS) had het plan opgevat om een culturele jaaragenda uit te brengen in Uithoorn en de Kwakel. Deze jaaragenda zou er komen in de vorm van een uitklapposter. Afgelopen jaar tijdens het straattheaterfestival bleek uit onderzoek dat mensen behoefte hadden aan een culturele jaaragenda. SUS besloot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: