001 - Bader

Structuurvisie centrum Vinkeveen


Geplaatst op: 21 augustus 2007
In de eerste collegevergadering na het zomerreces hebben burgemeester en wethouders besloten de definitieve structuurvisie Vinkeveen Centrum aan de raad voor te stellen ter vaststelling.

Aan de visie is bijna twee jaar gewerkt met de direct betrokkenen in Vinkeveen en de raad van de gemeente De Ronde Venen. Het gaat om een visie op de ontwikkeling van Vinkeveen Centrum voor de komende 25 jaar. Enerzijds is de visie behoudend (conserverend), anderzijds worden mogelijke ontwikkelingen benoemd (initiërend). Aan dat laatste is een actieprogramma gekoppeld. In de komende jaren zullen diverse ontwikkelingen voortvloeien uit de structuurvisie.

In september wordt de structuurvisie Vinkeveen centrum aan de gemeenteraad ter vaststelling aangeboden. Na vaststelling zal op basis van deze visie een nieuw bestemmingsplan worden ontwikkeld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Structuurvisie centrum Vinkeveen

In de eerste collegevergadering na het zomerreces hebben burgemeester en wethouders besloten de definitieve structuurvisie Vinkeveen Centrum aan de raad voor te stellen ter vaststelling. Aan de visie is bijna twee jaar gewerkt met de direct betrokkenen in Vinkeveen en de raad van de gemeente De Ronde Venen. Het gaat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: