001 -Family

Automobilist botst op koeien in Wilnis


Geplaatst op: 21 augustus 2007
Wilnis - De politie verricht onderzoek naar een botsing waarbij een 25-jarige automobilist uit Wilnis en drie loslopende koeien waren betrokken. De aanrijding gebeurde op zondag 19 augustus omstreeks 04.30 uur op de Ir. Enschedeweg (prov.weg N212) op het gedeelte tussen de Gagelweg en de Oudhuijzerweg.

De Wilnisser reed over de Ir. Enschedeweg in de richting van de Oudhuijzerweg en bemerkte te laat dat er drie koeien over de rijbaan liepen. Hij botste frontaal op de koeien. De Wilnisser liep slechts lichte verwondingen op aan hoofd en hals. Twee koeien raakten zodanig ernstig gewond dat zij door een dierenarts uit hun lijden moesten worden verlost. De derde koe raakte licht gewond.

Uit het onderzoek bleek dat de koeien afkomstig waren uit een weiland gelegen aan de Ringdijk in Wilnis. De eigenaar van de koeien is inmiddels opgespoord. De politie vermoedt dat er opzet in het spel is waardoor de koeien uit het weiland konden ontsnappen. De politie neemt de zaak hoog op en vraagt diegene die verantwoordelijk is (zijn) voor het laten ontsnappen van de koeien zich te melden op het politiebureau in Mijdrecht. Ook vraagt de politie mogelijke getuigen en/of personen die informatie hebben over dit incident zich eveneens te melden op het politiebureau in Mijdrecht of via telefoon 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Automobilist botst op koeien in Wilnis

Wilnis - De politie verricht onderzoek naar een botsing waarbij een 25-jarige automobilist uit Wilnis en drie loslopende koeien waren betrokken. De aanrijding gebeurde op zondag 19 augustus omstreeks 04.30 uur op de Ir. Enschedeweg (prov.weg N212) op het gedeelte tussen de Gagelweg en de Oudhuijzerweg. De Wilnisser reed over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: