001 -Family

Aanbod aangepast sporten Utrecht-West gebundeld


Geplaatst op: 20 augustus 2007
Vanaf 27 augustus is het voor iedere inwoner van Abcoude, Breukelen, De Ronde Venen, Harmelen, Loenen, Montfoort, Maarssen en Woerden mogelijk de Sport- en Beweegwijzer voor aangepast sporten gratis aan te vragen. In deze brochure staan alle sport- en beweegmogelijkheden vermeld voor mensen met een beperking of chronische aandoening in de regio Utrecht-West.

September: Maand van Aangepast Sporten
De regio Utrecht-West staat in september geheel in het teken van sporten voor mensen met een beperking. Diverse sportaanbieders organiseren speciale activiteiten of open dagen om mensen kennis te laten maken met hun sport- of beweegactiviteit. Iedereen kan gratis en vrijblijvend meedoen aan een (reguliere) activiteit. Aanmelden is verplicht. De sport- en beweegwijzer bevat een overzicht met al deze activiteiten.

Brochure aanvragen
De brochure kunt u gratis opvragen bij Judith Meeuwissen, regiomedewerker aangepast sporten. Belt u naar 030-7513840 / 06-12949436 of stuur een e-mail naar jmeeuwissen@sportservicemiddennederland.nl.

Voor meer informatie over aangepast sporten bij u in de buurt, kunt u kijken op www.sportservicemiddennederland.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanbod aangepast sporten Utrecht-West gebundeld

Vanaf 27 augustus is het voor iedere inwoner van Abcoude, Breukelen, De Ronde Venen, Harmelen, Loenen, Montfoort, Maarssen en Woerden mogelijk de Sport- en Beweegwijzer voor aangepast sporten gratis aan te vragen. In deze brochure staan alle sport- en beweegmogelijkheden vermeld voor mensen met een beperking of chronische aandoening in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: