001 -Family

Uithoorn maakt zich op voor LA FESTA ITALIANA !


Geplaatst op: 31 augustus 2007
Zaterdag 1 september is het zover, dan vindt het eerste echte buurtfeest van heel Meerwijk plaats.

Dit feest “La Festa Italiana” staat geheel in het teken van Italië en is in beginsel gericht op de inwoners van Meerwijk Oost en West, maar is vanzelfsprekend toegankelijk voor alle inwoners van Uithoorn. La Festa Italiana wordt gehouden op het parkeerterrein achter het gemeentehuis, dat voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een Italiaanse Piazza met gezellige zitjes, waar u kunt genieten van live muziek en waar uiteraard de echte cappuccino, pizza’s, pasta’s, Italiaanse wijn en ijs (tegen schappelijke prijzen !) niet zullen ontbreken.

Daarnaast zijn er ook leuke activiteiten voor jong én oud zoals een doolhof, springkussen en het versieren van Venetiaanse maskers. Tevens laten de jongeren van Dance Centre Jolanda van Beek tweemaal een impressie van hun show 2007 zien.

La Festa Italiana is een initiatief van één van de bewoners, Irmgard Rooseman. Zij is actief betrokken bij buurtbeheer Meerwijk. Tijdens één van de buurtbeheer bijeenkomsten ontstond het idee om, in navolging van ondermeer evenementen in Thamerdal en De Kwakel, ook in de Meerwijk een traditie van activiteiten te starten, gericht op deze buurt in Uithoorn en La Festa Italiana is daar het begin van.

La Festa Italiana begint om 16.00 uur en duurt tot ca 20.00 uur. De entree is gratis !!!

U bent van harte welkom.

Bezoekers worden verzocht, indien mogelijk, niet met de auto te komen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorn maakt zich op voor LA FESTA ITALIANA !

Zaterdag 1 september is het zover, dan vindt het eerste echte buurtfeest van heel Meerwijk plaats. Dit feest “La Festa Italiana” staat geheel in het teken van Italië en is in beginsel gericht op de inwoners van Meerwijk Oost en West, maar is vanzelfsprekend toegankelijk voor alle inwoners van Uithoorn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: