001 -Family

Straatfeest Wilgenlaan Vinkeveen groot succes


Geplaatst op: 20 augustus 2007
Zaterdag 18 augustus had de Wilgenlaan in Vinkeveen een fantastisch straatfeest vanwege hun 50 jarig bestaan.

Er was een springkussen voor de kinderen, gesponsord door Bar/Cafe Het Kruytvat. PK-sport kwam met de kinderen een dansdemonstratie doen, want PK is ooit op de Wilgenlaan begonnen. Portofino sponsorde het ijs, want ook zij zijn ooit op de Wilgenlaan begonnen.

Ook was er een kleurwedstrijd waarbij de prijsjes waren gesponsord door de DIO. De kinderen hadden een fantastische dag. Echtpaar Zaal werd in de bloemetjes gezet,want zij wonen al 50 jaar in deze straat en zijn dit jaar ook 50 jaar getrouwd. Waar kom je dat nog tegen.

De wethouders Jacques Dekker en Bram Rosendaal kwamen gezellig een drankje drinken, want zij waren uitgenodigd. Hierna was er een grootse barbeque verzorgd door Poelier de Haan. Erg lekker.

's Avonds waren er nog een verloting en verschillende optredens door buurtbewoners. Vooral K3 was nogal hilarisch. Door entertainer Ben had de gehele dag een humorisch tintje en verliep alles lekker soepeltjes.

Dankzij onze sponsors, waaronder Rijnco, de Rabobank, Westhoek en vele anderen, is een memorabele dag geworden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Straatfeest Wilgenlaan Vinkeveen groot succes

Zaterdag 18 augustus had de Wilgenlaan in Vinkeveen een fantastisch straatfeest vanwege hun 50 jarig bestaan. Er was een springkussen voor de kinderen, gesponsord door Bar/Cafe Het Kruytvat. PK-sport kwam met de kinderen een dansdemonstratie doen, want PK is ooit op de Wilgenlaan begonnen. Portofino sponsorde het ijs, want ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: