001 -Family

Aanmelding JeugdSportPas Uithoorn via internet


Geplaatst op: 20 augustus 2007
Met ingang van dit schooljaar krijgt de JeugdSportPas een nieuw logo en gaat tevens digitaal! Volgende week zullen flyers worden uitgedeeld op alle basisscholen in Uithoorn.

De JeugdSportPas is sinds de start in 2003 ieder jaar gegroeid en we kunnen stellen dat deze vorm van sportkennismaking een groot succes is. Het afgelopen schooljaar hebben 600 leerlingen van Uithoornse basisscholen deelgenomen aan 19 verschillende sporten! Zo konden de kinderen vorig schooljaar vier kennismakingslessen volgen in de sporten: atletiek, badminton, bootcamp, capoeira, hockey, honkbal, judo, kanovaren, karate, kickfun, schaatsen, schaken, streetdance, squash, tennis, voetbal en eind juni deelname aan de zwemvierdaagse.

Mede door dit succes en de mogelijkheden van internet kan vanaf dit jaar via een website ingeschreven en per incasso betaald worden.

De JeugdSportPas (JSP) is een initiatief van de gemeente Uithoorn en de Stichting Sportbelangen Uithoorn. Door samenwerking met sportverenigingen/-sportaanbieders en basisscholen in de regio Uithoorn krijgen leerlingen uit groep 4 t/m 8 van het basisonderwijs de mogelijkheid voor een gering bedrag (€ 5,00) kennis te maken met veel verschillende sporten.

Alle informatie over de JSP is te vinden op www.sportbelangenuithoorn.nl

Ook zal er via de deelnemende scholen in de eerste schoolweek informatie aan de kinderen van groep 4 t/m 8 worden verstrekt. De deelnemende scholen zijn: De Kajuit, De Kwikstaart, De Regenboog, De Springschans, De Tweemaster, ‘t Startnest, Toermalijn.

Bent u actief in één van de Uithoornse sportverenigingen/sportaanbieders en heeft u interesse om met uw vereniging ook deel te nemen, kijk dan ook op de website.

In geval van vragen is de projectleidster Bea Pleiter te bereiken via jsp@sportbelangenuithoorn.nl of van dinsdag t/m donderdag op telefoonnummer 06 – 41815434.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanmelding JeugdSportPas Uithoorn via internet

Met ingang van dit schooljaar krijgt de JeugdSportPas een nieuw logo en gaat tevens digitaal! Volgende week zullen flyers worden uitgedeeld op alle basisscholen in Uithoorn. De JeugdSportPas is sinds de start in 2003 ieder jaar gegroeid en we kunnen stellen dat deze vorm van sportkennismaking een groot succes is. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: