001 -Family

Mijdrechtenaar Jos van den Hoven exposeert ‘Zomerkunst’ in Nieuwkoop


Geplaatst op: 20 augustus 2007
Mijdrecht/ Nieuwkoop – Een selectie van de schilderijen van schilder Jos van den Hoven hangen van dinsdag 28 augustus tot en met zondag 2 september in Het Reghthuys in Nieuwkoop. De schilder maakt deel uit van ‘Zomerkunst’, een reeks van exposities waarbij elke week een ander duo van kunstenaars hun werken exposeren. Zo zijn er naast de werken van Mijdrechtenaar Jos van den Hoven ook beelden van Anke Olthof-Boekhout uit Abcoude te bewonderen. Bij een ontmoeting in het voorjaar bleek het op gebied van kunst meteen te klikken en zo is besloten om Het Reghthuys gezamenlijk te vullen.

Jos van den Hoven is begonnen met het maken van pentekeningen en aquarellen. De laatste jaren zijn de werken wat meer abstract geworden.

Jos van den Hoven en Anke Olthof-Boekhout zijn de laatsten in de reeks van Zomerkunst en zijn het daarom zeker waard om nog een kijkje te nemen in Nieuwkoop.

U kunt van dinsdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur en zaterdag van 10 tot 16 uur in het Reghthuys terecht. U vindt het Regthuys in Nieuwkoop op het Reghthuysplein. Kijk voor meer informatie en filmpjes van deze en de voorgaande exposities op www.reghthuys-nieuwkoop.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechtenaar Jos van den Hoven exposeert ‘Zomerkunst’ in Nieuwkoop

Mijdrecht/ Nieuwkoop – Een selectie van de schilderijen van schilder Jos van den Hoven hangen van dinsdag 28 augustus tot en met zondag 2 september in Het Reghthuys in Nieuwkoop. De schilder maakt deel uit van ‘Zomerkunst’, een reeks van exposities waarbij elke week een ander duo van kunstenaars hun … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: