001 -Family

Aanhoudingen rondom Wilnis Festival


Geplaatst op: 19 augustus 2007
Wilnis - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 augustus heeft de politie twee mannen, een 32-jarige en een 35-jarige uit Mijdrecht, aangehouden.

De 32-jarige man werd uit een groep provocerende feestgangers gehaald bij een feesterrein aan de Pieter Joostenlaan omdat hij stond te wildplassen. Tijdens de aanhouding van de 32-jarige man, omdat hij geen identiteitsbewijs kon tonen, werd de sfeer grimmiger en de groep plus omstanders begonnen zich ermee te bemoeien. Een 35-jarige man werd aangehouden voor het niet voldoen aan een vordering. De politie besloot meerdere eenheden erbij te halen om zo’n 60 mensen, waarvan merendeel zichtbaar onder invloed was, tot kalmte te manen. Langzaam ging de groep uiteen en keerde de rust weer terug.

Beiden verdachten werden naar het bureau overgebracht en ingesloten voor nader verhoor.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhoudingen rondom Wilnis Festival

Wilnis - In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 augustus heeft de politie twee mannen, een 32-jarige en een 35-jarige uit Mijdrecht, aangehouden. De 32-jarige man werd uit een groep provocerende feestgangers gehaald bij een feesterrein aan de Pieter Joostenlaan omdat hij stond te wildplassen. Tijdens de aanhouding … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: