001 -Family

Sluit je schoolvakantie spetterend af met de Speelweek!


Geplaatst op: 17 augustus 2007

Vinkeveen - Van 20 tot en met 23 augustus organiseert Stichting Vakantiespeelweek De Ronde Venen weer 4 dagen vol sport, spel, knutselen en theater voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar.

Zoals ieder jaar opent de speelweek op maandag met een dag vol knutselactiviteiten. Op dinsdag kan iedereen zijn energie kwijt in voetbal, volleybal, capoeira en estafette. Woensdagochtend kunnen de actievelingen skeeleren in het Zwanenpark en voor de wat rustigere types geeft ‘Het @penstaartje’ een grappige theatervoorstelling. ’ Middags kan iedereen meedoen aan een gezellig potje Bingo. De speelweek wordt op donderdag afgesloten met de Spelenkermis.

Ook dit jaar staan de populaire Hellingbaan en Schatkamer weer op het programma! Sluit je schoolvakantie daarom spetterend af door van 20 tot en met 23 augustus naar de Speelweek te komen! De Speelweek vindt plaats in Dorpshuis De Boei in Vinkeveen.

Je bent iedere dag welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur. Tussen 12.00 en 13.00 is er pauze, eventueel kun je dan overblijven in De Boei (wel zelf je brood meenemen!). Een dagkaartje kost € 2,50 en je kunt een week voordelig spelen voor € 7,50. Meer informatie over en foto’s van de Speelweek kun je vinden op http://www.vakantiespeelweek.nl/

Voor inlichtingen kan ook gebeld worden naar 06-38079831. Tot 20 augustus!

Wij vinden het geweldig als u (als ouder) wilt meehelpen tijdens de Speelweek! U kunt uzelf aanmelden door een mail te sturen naar info@vakantiespeelweek.nl of door te bellen naar 06-38079831. Legt u liever niet teveel vast? Loop dan gewoon even binnen tijdens de Speelweek en spreek één van de bestuursleden in de gele t-shirts aan, dan kunt u diezelfde dag helpen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sluit je schoolvakantie spetterend af met de Speelweek!

Vinkeveen - Van 20 tot en met 23 augustus organiseert Stichting Vakantiespeelweek De Ronde Venen weer 4 dagen vol sport, spel, knutselen en theater voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Zoals ieder jaar opent de speelweek op maandag met een dag vol knutselactiviteiten. Op dinsdag kan iedereen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: