De Baat (3e)

Dronken in de auto Mijdrecht


Geplaatst op: 17 augustus 2007
MIJDRECHT - Op de Mijdrechtse Zuwe is een 50-jarige vrouw uit Wilnis aangehouden nadat ze onder invloed van alcohol bij een ongeval betrokken raakte.

Omstreeks 14.45 uur kreeg de politie melding dat een automobilist een ongeluk had veroorzaakt en daarna was doorgereden. Agenten kwamen ter plekke en zagen remsporen op het wegdek. Het bleek dat een automobilist bovenop een auto was gebotst die voor het rode verkeerslicht stond te wachten. De auto dáárvoor had ook schade opgelopen. na de mislukte rempoging was de bestuurster weggereden. Een getuige noteerde het kenteken en zo kwamen de agenten uit bij een 50-jarige inwoonster van Wilnis. De vrouw moest een ademanalyse ondergaan en blies 700 ug/l. Haar rijbewijs is ingevorderd. De auto waarin ze had gereden staat als gestolen gesignaleerd. Proces-verbaal is opgemaakt.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dronken in de auto Mijdrecht

MIJDRECHT - Op de Mijdrechtse Zuwe is een 50-jarige vrouw uit Wilnis aangehouden nadat ze onder invloed van alcohol bij een ongeval betrokken raakte. Omstreeks 14.45 uur kreeg de politie melding dat een automobilist een ongeluk had veroorzaakt en daarna was doorgereden. Agenten kwamen ter plekke en zagen remsporen op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: